Restaurant Bristol

Restaurantul BRISTOL prezentat în culori vii, a cărui atmosferă nu-i va lăsa ceicare iubesc frumusețea indiferenti. Acesta este locul unde puteți celebra cele mai importante evenimente din viața voastră. Restaurantul nostru vă va aranja cele mai bune nunți, botezuri, zile de naștere sau întâlniri de afaceri, unde puteți gusta mâncăruri exclusive din bucătăria europeană și sa simțiți atmosfera și confortul aristocratic.

Mai mult

Luds Pub

Este situat în inima capitalei, unde puteți petrece timpul cu oameni dragi pentru dvs. LUD`S Pub, vă oferă o seară de neuitat cu muzică live într-o atmosferă ospitalieră. O gamă largă de bauturi și prețuri rezonabile. Pe bucătăria noastră gastronomică se fac miracole, adunate din întreaga lume.

Mai mult

Restaurant Moldovenesc

Restaurantul nostru este deținătorul tradițiilor naționale originale. Retetele multor feluri de mâncaruri trăiesc de mai multe secole și sunt pregătite astăzi în restaurantul nostru. Mâncarea tradițională este foarte gustoasa si sărbătorile sunt întotdeauna însoțite de dansuri active. Apropo, vinul nostru este mândria Moldovei.

Mai mult